Notícies i Agenda arrow Notícies i Agenda arrow Darrers arrow Assemblea annual del Centre d'Estudis Comarcal del Ripollès 2008
Assemblea annual del Centre d'Estudis Comarcal del Ripollès 2008

La Junta Directiva del Centre d’Estudis Comarcal del Ripollès ha convocat el dissabte, dia 19 de juliol de 2008, a les 19:00 hores, a la seu del Consell Comarcal de Ripoll (carrer Progrés, 20), l’Assemblea ordinària anual.

La Junta Directiva del Centre d’Estudis Comarcal del Ripollès ha convocat el dissabte, dia 19 de juliol de 2008, a les 19:00 hores, a la seu del Consell Comarcal de Ripoll (carrer Progrés, 20), l’Assemblea ordinària anual.

L’ordre del dia de la reunió serà el següent:

-       Aprovació acta sessió anterior

-       Balanç d’activitats

-       Presentació i, si escau, aprovació dels comptes anuals

-       Remodelació de la Junta Directiva

-       Previsions per a l’anualitat 2008-2009

-       Suggeriments i preguntes

Més enllà d'aquestes qüestions, volem aprofitar la reunió per debatre les dificultats de projecció social i les estratègies de dinamització dels centres d’estudi comarcals. Per això comptarem amb la presència de Marc Marín i Cifré, que ens parlarà de les possibilitats d’utilització de mecanismes de màrqueting.

Aprofitant aquesta convocatòria agrairíem que ens féssiu arribar les vostres adreces electròniques particulars, ja que estem potenciant aquest sistema per a comunicar-nos. D'acord amb la Llei de Protecció de Dades, les direccions de correu electrònic no s’utilitzaran per a res més del que siguin activitats pròpies del CECR. Aquest canal ens permetrà arribar a vosaltres amb informacions i propostes de manera molt àgil.

 
< Anterior   Següent >
(C) 2005 Centre d'Estudis Comarcals del Ripollès